1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Оптиком с премиери на БАТА АГРО Пролет 2015

Оптиком с премиери на БАТА АГРО Пролет 2015

Новостите са от брандовете LANDINI и McCORMICK

Веднага след успешното представяне на тракторите с марки LANDINI и McCORMICK (производство на ARGO Tractors, Италия) на ноемврийското изложение за агротехника в Болоня EIMA 2014 и февруарското SIMA в Париж т.г. всички новости ще бъдат показани и на предстоящото БАТА АГРО от 4 до 7 март т.г. в Стара Загора от официалния вносител за България ОПТИКОМ ООД.

В зоната „БАТА АГРО – НОВОСТИ” Оптиком ще представи топ-модела от серията McCormick X7. Новата гама McCormick X7.6 обединява 3 модела високотехнологични трактори с мощност от 175 до 212 к.с., готови за предизвикателствата на все по-високата конкурентна среда на съвременното селскостопанско производство. Отличава се със съвременна визия, стилен дизайн на кабината, нова трансмисия PRO DRIVE и доказали своите предимства 6,7 л двигатели BETAPOWER, отговарящи на екологичните изисквания. PRO DRIVE трасмисия с 24 предавки в 6 диапазона с 4 Powershift скорости във всеки от тях осигурява роботизирано превключване на диапазоните и електрохидравлично реверсиране на движението (24 предни и 24 задни скорости). Трансмисията се управлява електронно от бутони на джойстика на подлакътника на операторската седалка. В допълнение опцията Creeper осигурява по 40 скорости за движение напред и назад. Електрохидравлично включващият се заден ВОМ предлага 4 скорости на въртене 540/540Eco/1000/1000Eco об./мин. Хидравличната система „closed-centre” гарантира висока ефективност и максимална надеждност. Снабдена е с помпа с регулируем обем с дебит от 123 л/мин за всички хидравлични функции и до 6 електронно управляеми разпределители. Електронно управляемият заден навес е с датчици за теглително усилие, товароподемност от 9300 кг и позволява прецизно управление на агрегатираната машина. Експонатът McCormick X7.680 е оборудван с преден навес с товароподемност 3500 кг и преден електрохидравличен ВОМ за още по-разнообразни приложения на трактора. Предният мост с еластично електронно управляемо окачване осигурява ъгъл на завой 55° и гарантира отлична маневреност в тесни пространства. Кабината PREMIER е истински високотехнологична с хидравлично окачване, осигуряваща за оператора функционална и ергономична среда с логично разположени органи за управление за максимален комфорт и улеснена работа. Интериорът се отличава с високо качество, дизайн, изработка и оформление от автомобилен клас, което допълнително подобрява комфорта. Седалката е отопляема, с мултифункционален подлакътник, пневматично окачване и лумбална опора, адаптираща се според теглото на оператора за гасене на вибрациите при спиране/тръгване и в движение.

Тракторите McCormick от серия X7 са с 24-месечна фабрична гаранция и се предлагат от ОПТИКОМ ООД с изгодни финансови условия.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.