1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Pioneer – №1 в качеството на царевични семена

Pioneer – №1 в качеството на царевични семена

Фирмата е удостоена с международен медал за качество

През октомври 2016 г. независимата швейцарската организация ICERTIAS е провела маркетингово проучване “QUDAL - QUality meDAL Bulgaria Agriculture 2016/2017” сред български зърнопроизводители – агрономи, собственици на агрофирми, председатели на кооперации.

На въпроса: “Посочете производителя или доставчика на ЦАРЕВИЧНИ СЕМЕНА, който според Вашия личен опит или опита на Вашите близки предлага абсолютно най-високо ниво на качество на българския пазар:”, най-много потребители са отговорили: Pioneer.

В проучването са взели участие 1 200 земеделски производители. То е било проведено с помощта на интернет базиран въпросник с отворени отговори, т.е. на всички въпроси от проучването “QUDAL - QUality meDAL Bulgaria Agriculture 2016/2017”, участниците не са имали възможноста да посочат предложени от авторите отговори а), б) или в). Те е трябвало свободно да посочат името на марката, която предлага най-високото качество царевични семена на пазара, в зависимост от техния опит. Информацията е била анализирана от независимата организция ICERTIAS, която присъжда „QUDAL – Mедал – Pioneer  –  №1 в качеството на ЦАРЕВИЧНИ СЕМЕНА“.

Признанието е гласувано от самите потребители, а сертификатът е заверен от независимата швейцарската организация ICERTIAS.

Това независимо проучване показва още веднъж изборът на българските зърнопроизводители. Именно, хибридите от Optimum® AQUAmax® продуктова линия на Пионер са царевичните хибриди, най- предпочитани от фермерите в страната, заради пластичните им качества и високите добиви, които получават независимо от климатичните условия. Най-добре наложилите се царевични хибриди от тази продуктова линия са  P0216, P0023, P9241, P9486 и P9903. Те са високодобивни и дават стабилни добиви. Това е още едно доказателство, че царевичните хибриди в портфолиото на Пионер са категоричният избор на българските зърнопроизводители.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.