1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Променливата камера на рулонната сламопреса Roll-Belt™ на New Holland: 40 години непрекъснато развитие

Променливата камера на рулонната сламопреса Roll-Belt™ на New Holland: 40 години непрекъснато развитие

Нова ActiveSweep™ опция: идеална за работа при нежни култури

През последните 40 години, New Holland е произвела над 235 000 кръгли балиращи преси, което е доказателство за тяхното продължаващо световно развитие. В чест на това 40-тата годишнина, всички нови модели Roll-Belt™ ще имат специален стикер, който също ще отбележи успеха на тези нови модели. Най-новото поколение балировачки е с модерна технология на ролковия колан, който може да подобри капацитета с до 20% и плътността  с до 5%.

rbv_14_g_0021_500

New Holland въведе нова Roll-Belt™ променлива балираща камера през 2013 г., с участието на персонализирани системи като SuperFeed™ и опциите CropCutter™ за ротора. Новото решение за обработка на културите ActiveSweep™ предлага допълнителен избор, за да се даде възможност за адаптирано балиране.

Нова ActiveSweep™ опция: идеална за работа при нежни култури

Предлага се както за Roll-Belt 150, така и за Roll-Belt 180, ActiveSweep е разработена от New Holland за прехвърляне на ожънатото директно от пикапа до балиращата камера за внимателна обработка. Идеална е за тези, които желаят да запазят дългите стъбла без да ги начупват, ActiveSweep е идеална за балиране на сено и слама, минимизира разходите при балиране, така да че може да се разопаковат по-лесно при хранене.

rbv_180_activesweep_13_0281_500_01

Въпреки своята простота, ActiveSweep осигурява отлична производителност. W-остриетата активно захранват материала в балиращата камера. Специално проектирани захранващи стрипери предотвратяват загубата на събраното, както и запушване. ActiveSweep увеличава капацитета до 20% в сравнение с предходната система.

"ActiveSweep е въведена с цел подсилване на ротора SuperFeed ™ и професионалните варианти на CropCutter", казва Боб Хац, ръководител на Hay and Forage Product Management. "Тази нова система за е предназначена както за традиционното сено и слама, така и за люцерна. Новият дизайн на ActiveSweep увеличава с 20% капацитета, което прави процеса на балиране по-ефективен и рентабилен."

Модел

Балираща височина
(
минимална-максимална [м])

Балираща ширина (м)

Минимален PTO (к.с.[CV])

RollBelt 150

0.90 - 1.5

1.2

60

RollBelt 180

0.90 - 1.8

1.2

70

52363463463_530_01

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.