1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Тази седмица в АГРОФОРУМ: Концепцията Добив плюс Експо показа растителнозащитни решения край село Тихомирово

Тази седмица в АГРОФОРУМ: Концепцията Добив плюс Експо показа растителнозащитни решения край село Тихомирово

И още: Нови покупки за фермерите по време на Майската вечер в Стара Загора

Рискова култура ли е рапицата и достатъчно рентабилно ли ще е нейното отглеждане в следващите години. Отговорите бяха дадени на технически срещи в няколко региона на страната.

Една от световните корпорации, произвеждаща няколко бранда машини, промени стратегията си по отношение представянето на финландски трактори у нас. Подробностите – тази седмица в АГРОФОРУМ.

Какви добиви се очакват от пшеницата и рапицата в тази интересна в климатично отношение земеделска година – прогнозите бяха дадени на полски ден край Карнобат.

Агро Арена е едно от най-мащабните мероприятия за представяне на последните иновативни тенденции в растителната защита. Акцентите в землището на Сливо поле бяха новата генерация фунгициди в житни култури и хербициди в царевица.

Стотици земеделци бяха част от мащабна инициатива, станала вече традиция и наречена от организаторите Майски вечери. Ако не сте успели да присъствате, присъединете се към нас на срещата, провела се в Стара Загора.

Посевите на земеделския производител Георги Балев край село Тихомирово са в отлично състояние благодарение на пълната растителнозащитна технология, приложена на полетата му.

В година с много валежи, като тази, при пръскане с ПРЗ рискът е те да бъдат отмити от дъжда. Може ли да предотвратите това?

Видео анонс на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ" за периода 14.06.-21.06.2014 г.

Програма на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ"

Вижте повече информация за предаването на www.agroforum.bg

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.