1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Тази седмица в АГРОФОРУМ: Стартира серия от демонстрации на земеделска техника в цялата страна

Тази седмица в АГРОФОРУМ: Стартира серия от демонстрации на земеделска техника в цялата страна

И още: Как да освободите царевицата от плевели, без да стресирате културата

Наближава месец май, а с него идват и едни от най-хубавите ни празници – Великден и Гергьовден. Но веднага след тях се пригответе за едно истинско агрошоу – БАТА АГРО 2013 в Стара Загора от 13 до 17 май. Не го пропускайте. На него ще видите най-новата агротехника, а защо не – и да си харесате машина, в която да инвестирате. Повече за предстоящото събитие разказва в аванс Христофор Бунарджиев, председател на УС на Българската асоциация на търговците на агротехника.

У нас се появиха първите български биояйца от кокошки и фазани. Те имаха своята премиера на двудневния празник в центъра на София, посветен на биологичното производство. Това е поредният експеримент на една ферма, скътана в полите на Рила планина, в гр. Долна баня. Основната й дейност е отглеждането на биоягоди и малини, но ръководството винаги е отворено за нови идеи. Една от тях е именно производство на биояйца от кокошки и фазани.

Стартира серия от демонстрации на земеделска техника в цялата страна. Фермерите имат възможността да се запознаят с най-новите решения при почвообработващата техника, тракторите, пръскачките и комбайните, а тези от тях, които инвестират в машини по време на демонстрациите, ги очаква пътуване до Швеция.

Нови, подобрени решения предлага съвременната агрохимия. И вие, зрителите на АГРОФОРУМ, първи ще разберете за тях, защото със сигурност те ще подобрят вашата рентабилност в растениевъдството.

Как да освободите царевицата от плевели, без да стресирате културата. Какво показва опитът на водещи зърнопроизводители – ще видите единствено тази седмица в АГРОФОРУМ.

Видео анонс на националното ТВ предаване за селско стопанство"АГРОФОРУМ" за периода 20.04.-27.04.2013 г.

Вижте повече информация за предаването на www.agroforum.bg

Програма на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ"

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.