1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Тази седмица в АГРОФОРУМ: Защо царевицата е за майсторите

Тази седмица в АГРОФОРУМ: Защо царевицата е за майсторите

И още: Балет Secret Garden на изложението БАТА АГРО 2013

Тази пролет атрактивно агрошоу с участието на най-новите сеялки пътува из цялата страна. Разбира се, нашата камера засне най-интересните моменти от представянето на техниката в Плевенския район и реакциите на фермерите.

След това се отправяме към Южна България в землището на Харманли, където фермерът Георги Георгиев ни заведе на полетата си с рапица. Какъв беше поводът за поканата и с какво ни се похвали производителят – вижте само тази седмица в АГРОФОРУМ.

БАТА АГРО 2013 в Стара Загора отново ще бъде истинско агрошоу. Това обещават организаторите. И вие не трябва да го пропускате, ако искате да видите Мис България 2012, която ще представи иновативен зърнокомбайн, а страстните танци на балет Secret Garden ще станат част от карнавал с участието на сеитбена техника.

24-часова сеитба на царевица без прекъсване и то с постигане на абсолютна прецизност. Сигурно ви се струва доста трудно. Тази седмица ще ви заведем в земеделско стопанство в с. Кубратово, за да се убедите, че това е лесна работа, особено когато участват прецизни технологии.

Гостуваме в една мандра, в която се произвежда кисело мляко. Със сигурност тя е по-различна от другите, но с какво ще разберем. Съвсем наблизо е, на няколко минути път от София.

Царевицата е за майсторите смятат земеделските производители. Опазиш ли я от плевели, тя ти се отблагодарява, като възвръща вложените в производството разходи.

Видео анонс на националното ТВ предаване за селско стопанство"АГРОФОРУМ" за периода 27.04.-04.05.2013 г.

Вижте повече информация за предаването на www.agroforum.bg

Програма на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ"

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.