1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Тракторите от серията Steyr Kompakt предлагат надеждност и безкомпромисно качество

Тракторите от серията Steyr Kompakt предлагат надеждност и безкомпромисно качество

Машините са лесни за управление и маневриране

Със Steyr никога няма да сбъркате

Впечатляващ вид, иновационен дух и ненадмината надеждност: истинските трактори Щаер не могат да бъдат сбъркани. Настанете се в кабината и всичко е под ваш контрол. Запалете и усетете силата, подкарайте го и ще разберете, че сте направили правилния избор!

Лесни за управление и маневриране и достатъчно голяма мощност: новите компактни модели на Steyr покриват всяка нужда на съвременния фермер. Благодарение на най-новите технологии в разработването на EcoTech двигателите, с които са снабдени тракторите от Kompakt серията и турбо дизеловият двигател на Komapkt S, те са винаги надеждни, щадящи околната среда и навсякъде, където има нужда от работа с машина с компакни размери, но не отстъпват по мощност - моделите от серията Steyr Kompakt и Kompakt S предлагат надеждност и безкомпромисно качество.

Вече с увеличена подемна сила

С моделите от Kompakt & Kompakt S сериите винаги разполагате с достатъчно мощност за всякакви нужди и операции. Тракторите имат максимална подемна мощност от 2,800 кг, докато по-мощните от серията Kompakt могат да вдигнат товар с максимално тегло до 3,900 кг.

Най-новите технологии в разработването на правилната трансмисия

Моделите от сериите Kompakt и Kompakt S разполагат съответно 12 x 12 трансмисия и 2-степенна Powershift (24 x 24) трансмисия.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.