1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Тракторите Т7 на New Holland - проектирани за комфорт и производителност

Тракторите Т7 на New Holland - проектирани за комфорт и производителност

Машините са с мощност от 170 к.с. до 270 к.с.

Голямо семейство за взискателни специалисти

          8q6006_t7270_450

Тракторите Т7 се конфигурират според вашите специфични бизнес нужди. С диапазон от мощности от 170 к.с. до 270 к.с. и девет модела, имате избор между Semi-PowerShift, PowerShift или безстепенна трансмисия (CVT). Всички модели до Т7,210 могат да бъдат оборудвани с челен товарач New Holland. Всички Т7 модели могат да се оборудват с предна навесна система и силоотводен вал. Вече и с трансмисия AUTOCOMMAND.

Sidewinder II - проектиран от фермери за фермери

                     new_picture_348

Модерните трактори предлагат множество технологични нововъведения. Същевременно
съществува риск с тези промени машините да станат по-трудни за разбиране и управление. Инженерите на New Holland правят всичко по-просто с конзолата SideWinder II, проектирана от фермери за фермери. Всички ключови функции са изнесени на подлакътника до оператора. Всичко, от което се нуждаете за управление на трактора, е бързо и лесно достъпно. Не отнема дълго да управлявате Т7 като експерт.

Проектиран за комфорт и производителност

                       new_picture_3_342

Влезте в стандартно предлаганата T7 Horizon кабина и независимо от нивото на оборудване ще видите, че ви пасва идеално. Забележете настройките на седалката и кормилната колона за перфектно позициониране на оператора. Видимостта във всички посоки няма как да е по-добра. Нивото на шум е изключително ниско, а климатичната система се грижи за отличен комфорт на оператора и редуциране на умората при целодневно натоварване.

Цел, предназначена за производителност

Специално разработените челни товарачи New Holland 700TL могат да бъдат инсталирани на всички модели до Т7 210. При това видимостта остава отлична, независимо дали товарачът е спуснат или вдигнат, благодарение на стандартния прозрачен панел на покрива на машината. Това е изключително важно предимство за гарантиране на сигурност и лекота на работа.

           new_picture_4_448

Интерагри е избрана за единствен официален вносител за България на световноизвестната марка New Holland. Компанията е оторизирана да представлява марката на българския пазар не само по отношение на продажбите и дистрибуцията, но и сервизното обслужване. Това е достатъчен атестат за способностите и уменията на Интерагри и ние сме уверени в нашия общ успех на българския пазар, заявяват от българската фирма.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.