1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Тринадесетото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО 2021 започва днес

Тринадесетото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО 2021 започва днес

Днес от 11:00 часа ще се състои официалното откриване на Тринадесетото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО 2021, което ще се проведе от 1 до 5 юни на летището в Стара Загора. Форумът е юбилеен за организаторите, тъй като отбелязват 10 години от първото му издание.

Официалната програма за откриването на 1 юни 2021 г. е, както следва:

11:00 часа                 Откриване на изложение БАТА АГРО 2021    

Тържествен водосвет, официални речи и поздравления

11:20 часа                 Обиколка на изложбените площи


Място на събитието: Летище Стара Загора, сектор Н (самолетната писта от източната страна)

Ще присъства министърът на земеделието проф. Христо Бозуков, както и представители на местната и държавната администрация.

За Специализирано изложение за земеделие БАТА АГРО

БАТА АГРО е най-големият форум в България за представяне на земеделска техника, продукти и услуги за селското стопанство и се организира от Българска асоциация на търговците на агротехника. Изложението се провежда от 2010 г., като през годините то спечели доверието на хилядите земеделски производители с добра организация, разнообразие на представените експонати и лоялни търговци.

13-то издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО ще представи традиционно най-новото от агротехниката и технологичните иновации. Участници са представителите на най-големите световни брандове за земеделска техника, търговци на семена, торове и препарати за растителна защита, широк кръг от фирми за продукти и услуги за земеделието, включително резервни части, сервизни дейности, финансови институции, консултантски компании, автомобилни компании и други.

 

Към момента участие са заявили 183 фирми на площ от близо 40 000 кв.м. Това е най-голямото издание на БАТА АГРО като площ до момента.

 

Изложението е юбилейно, тъй като отбелязва 10 години от първото издание на форума.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.