1. Начало
  2. Видеа
  3. Пазари
  4. Massey Ferguson с още по-амбициозни цели за пазара в България

Massey Ferguson с още по-амбициозни цели за пазара в България

Бизнес стратегията ще изпълнява Варекс

Варекс и Massey Ferguson - заедно към успеха. На специална пресконференция, в която взеха участие официални гости от корпорацията АГКО, беше представена амбициозната стратегия за развитие на партньорството в следващите 5 години.

„Варекс е изключителен дистрибутор по отношение на изискванията ни за представяне на бранда в България. Сервизът е нещото, което отличава компанията от останалите и поставя клиента в центъра на вниманието“, заяви Тиери Лот, Вицепрезидент на AGCO и MASSEY MERGUSON.

Вече са факт 5 успешни и ползотворни години, през които Варекс с висок професионализъм представя бранда Massey Ferguson на българския пазар. Смятаме да положим основите на още по-тясно сътрудничество и ползотворно развитие на бранда у нас, заяви пред медиите Иван Масларов, управител и съдружник във Варекс.

Осъществяването на стратегическите планове ще обхване всички направления - от производството, през дистрибуторите до крайния клиент с основна цел - повишаване на пазарния дял на MASSEY FERGUSON.

След пресконференцията, Варекс заедно с гостите от Масей Фергюсън посетиха стопанството на Станчо Станчев - един от лоялните клиенти на бранда, който обнови агропарка си с два нови трактора. Земеделецът от години купува машини с марките MASSEY FERGUSON и Challenger.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.