1. Начало
  2. Видеа
  3. Растениевъдство
  4. Кайзен и МикоАплай – решения за борба със сушата от Суммит Агро

Кайзен и МикоАплай – решения за борба със сушата от Суммит Агро

Продуктите са допустими по Екосхема 3

Актуални предложения за хранене на растенията и за подобряване на почвеното плодородие, включени в списъка по Екосхема 3, предлага Суммит Агро. 
 
Кайзен е предложение, с което директно внасяме висока концентрация на глицин-бетаин, с добавени патентован биоактиватор и адюванти. Благодарение на това се активират механизмите в растението за допълнителен синтез на глицин-бетаин, а също така той се усвоява бързо и лесно от културните растения. Кайзен предпазва културата от неблагоприятни условия (суша) най-малко 20 дни след приложението му.
 
Следващото предложение, наречено „застраховка срещу суша“, е МикоАплай. Той е единственият продукт на пазара, съдържащ висока концентрация от 4 щама микоризни гъби. Благодарение на симбиозата между гъбите и културата, корените стигат и до най-недостъпните вода и хранителни вещества. Микоризата образува специални вместилища в кореновата система, които играят ролята на запас в критични моменти от развитието на културата. Вече 4 години на пазара той доказа, че употребата му води до по-високи резултати, особено на бедни почви и при засушливи условия. Предлага се в две формулации – течна (МикоАплай ЕндоПрим СК) и прахообразна (МикоАплай ЕндоМакс).

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.