1. Начало
  2. Видеа
  3. Растениевъдство
  4. Листни торове в отговор на бизнеса за по-висока печалба

Листни торове в отговор на бизнеса за по-висока печалба

Лебозол с по-висок пазарен дял за 2020 г.

Лебозол посрещна 2021 г. уверено и с оптимизъм, с по-висок пазарен дял. 20% ръст отчита немският производител на листни торове в България.
„Това се дължи на първо място на добрите продукти и не на последно място - на екипа от специалисти, който имаме“, коментира добрите постижения на компанията управителят на Лебозол България Х. Ахриев.
Торовете Лебозол са неразделна част от цялостния процес по отглеждане на земеделските култури. Лебозол ежегодно реализира впечатляващи резултати на полето. Особено в условия на стрес и суша. И естествено, торовете създадени по немска технология, безапелационно печелят доверието на фермерите.
 
Важен фактор е организацията на доставките. Всеки един продукт независимо от количеството, бива доставян веднага на земеделския производител. Запазена марка на компанията е коректността й към агросектора, категоричен г-н Ахриев. На въпрос с колко се повишава добивът след употребата на торовете Лебозол, той отговори така: много добре трябва да се знае принципа на технологията и да се вникне в иновацията, заложена във всяка една формулация. Г-н Ахриев изрази желанието си за скорошни срещи на полето, на семинари и изложения. Живата връзка, казва той, е много важна за всички нас като общество и пожела на всички земеделци здраве и успешно партньорство.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.