1. Начало
  2. Видеа
  3. Растениевъдство
  4. Революция в управлението на стопанствата - Cropwise Operations на Синджента

Революция в управлението на стопанствата - Cropwise Operations на Синджента

Многокомпонентно решение, което събира, анализира и предоставя голям обем от данни

Земеделските производители, ако искат да са модерни и да са рентабилни, трябва да се възползват от Cropwise Operations или от отделните й компоненти, призова Ненчо Рогов, експерт дигитално земеделие в Синджента, по време на презентация пред студенти от Аграрния университет в Пловдив.
 
Cropwise Operations събира, анализира и предоставя прецизна информация, която помага да се вземат оптимални решения за управление на едно земеделско стопанство. Това е многокомпонентна система, като всеки един компонент представлява едно звено в работата на стопанствата, независимо от размерите им, като обхваща агрономическата, техническата, документалната част, изписване на горива, резервни части, ПРЗ, администрирането към държавните институции. 
Cropwise Operations е световен продукт, който оперира в над 76 държави по света. Достатъчно пластичен и успешно адаптиран към конкретни условия. 
 
Над 9 млн. сигнала са подадени от Cropwise Operations към потребители. Това могат да бъдат както резки промени в индекса на вегетацията на конкретно поле или превишаване скоростта на трактора, информацията може да е свързана с достигане на определен брой моточасове или необходимост от профилактика на определена машина, изтичане на договор. Всички тези сигнали могат да бъдат от различно естество и концентрират вниманието към определен проблем, без да се налага да се стои постоянно пред монитора на компютъра.
 
За Cropwise Operations попитайте регионалните представители на Синджента.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.