1. Начало
  2. Видеа
  3. Земеделска техника
  4. ИНТЕРАГРИ България представи зърнокомбайна CR11 на New Holland – носител на златен медал от Агритехника

ИНТЕРАГРИ България представи зърнокомбайна CR11 на New Holland – носител на златен медал от Агритехника

Нови машини от световни брандове на БАТА АГРО 2024

Зърнокомбайнът CR11 на New Holland беше звездата на тазгодишното издание на изложението БАТА АГРО 2024 в Стара Загора. Премиерната за България впечатляваща машина можеше да се види на щанда на официалния представител на бранда у нас – фирма ИНТЕРАГРИ България. 
 
На впечатляваща площ от над 1600 кв. м компанията представи общо 56 машини, с основен акцент New Holland, като освен комбайна CR11, бяха показани тежките трактори от 7-ма и 8-ма серия HD, а също така и единственият в света трактор, който работи на метан, както и телескопичните товарачи на New Holland, специализирани за селското стопанство, за които ИНТЕРАГРИ България предлага специална програма за финансиране с промоционален лихвен процент.
 
Голям акцент беше новият модел на гроздокомбайна на New Holland BRAUD, като в световен мащаб New Holland имат около 60 процента пазарен дял с тази машина.
 
Компанията се фокусира и върху специализираната техника с предлагането на германския бранд CLEMENS, една от най-добрите марки в лозарската и овощарска техника - за почвообработка, за работа в реда и междуредията, за обработка и третиране на листната маса.
Традиционно ИНТЕРАГРИ показа експонати на KINZE, висококачествени директни сеялки на американския производител, както и прикачна техника на чешката компания Bednar - изключително надеждна и добре приета от българските фермери. 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.