1. Начало
  2. Видеа
  3. Животновъдство
  4. FARM SOLUTION препоръчва: Фуражо-раздаващото ремарке на марката BVL - здравина, сигурност, прецизност

FARM SOLUTION препоръчва: Фуражо-раздаващото ремарке на марката BVL - здравина, сигурност, прецизност

Машината беше показана на изложението БАТА АГРО 2023

Цялостни решения и най-нови технологии при отглеждането на животни и допълнително оборудване и механизация за ферми представи FARM SOLUTION на БАТА АГРО 2023. 
 
Сред акцентите на щанда беше фуражо-раздаващото ремарке на марката BVL. Стандартно се произвежда с 20 мм дъно и с 8 мм дебелина на стените. Шнековете са оборудвани допълнително с неръждавейка по краищата им с цел по-дълъг живот. Допълнително е оборудвано с магнит, който предотвратява попадането на чужди тела в храната на животните. Кантарните точки са разположени в шасито на ремаркето и почти няма отклонение в претеглянето на храната.
 
Благодарение на асиметричното разположение на шнековете се получава отлично хомогенизиране на фуража, а разтоварването на храната става бързо, без остатък. 
Софтуерът V-connect помага за по-лесното управление на ремаркето. Мениджърът въвежда хранителните рецепти, които чрез „облак“ се трансферират към ремаркето, което ги изпълнява. Съответно обратно към мениджъра се подава информация за предоставената дажба на всяко животно. 
 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.