1. Начало
  2. Видеа
  3. Животновъдство
  4. Роботи за почистване на птицеферми и свинеферми – допустими инвестиции по НПВУ

Роботи за почистване на птицеферми и свинеферми – допустими инвестиции по НПВУ

Клиентите на ТИНОКС получават безплатно изготвяне на проектно предложение

Нови решения за автоматизация и роботизация в животновъдните стопанства от TINOX. Инвестициите са допустими по Националния план за възстановяване и устойчивост, като кандидатите могат да подават проектни предложения до 20 декември. 
Сега е времето да инвестирате с 50 процента субсидия в робот за почистване на птицеферми при високо ниво на прецизност - Go Cleaner. 
 
Тази нова технология подобрява условията на труда, повишава нивата на биосигурността и създава по-здравословна среда за свинете и птиците. 
 
Роботите за почистване на свинеферми и птицеферми нямат аналог на пазара на автоматизираните технологии в животновъдството. Те са единствените напълно автономни системи за почистване и работят без необходимост от човешка намеса. 
 
Принципът на работа на Go Cleaner е пресъздаване на всяко едно зададено движение чрез джойстик. След първоначалното обучение, роботът изпълнява програмата за почистване напълно автономно.
 
Някои от най-големите свинекомплекси и птицеферми в България вече внедриха роботите, предлагани от TINOX.
 
Специалистите на Тинокс демонстрират на персонала в животновъдните ферми как да обучат робота за почистване. Това става много лесно, чрез един единствен джойстик, който копира предварително зададени движения. 
 
Роботите, предлагани от TINOX, могат да бъдат закупени със средства по Националния план за възстановяване и устойчивост. Клиентите на компанията получават безплатно изготвяне на проектно предложение.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.