1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Парламентът ще разгледа промени в Закона за собствеността и ползването на земеделските земи

Парламентът ще разгледа промени в Закона за собствеността и ползването на земеделските земи

Депутатите ще обсъдят на второ четене и Законопроекта за изменение и допълнение на Закона за опазване на околната среда

Парламентът ще разгледа на второ четене Законопроекта за изменение и допълнение на Закона за собствеността и ползването на земеделските земи. Депутатите ще обсъдят на първо четене Законопроекта за допълнение на Закона за морските пространства, вътрешните водни пътища и пристанищата на Република България.

Народното събрание ще обсъди и Законопроект за ратифициране на Споразумението за установяване на функционален блок въздушно пространство DANUBE FAB между Република България и Румъния, подписано на 12 декември 2011 г. в Брюксел.

Депутатите ще разгледат на първо четене Законопроекта за изменение и допълнение на Закона за омбудсмана. Парламентът ще обсъди на второ четене и Законопроекта за признаване, изпълнение и изпращане на съдебни решения и решения за пробация с оглед упражняване на надзор върху пробационните мерки и алтернативните санкции и Законопроекта за изменение и допълнение на Закона за търговския регистър.

Депутатите ще разгледат на второ четене и Законопроекта за изменение и допълнение на Закона за опазване на околната среда.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.