1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Посетете Европейския Зърнен Форум

Посетете Европейския Зърнен Форум

Вземете повече от участието си с атрактивните възможности за наем на щанд или спонсорски пакети на Euro Grain Exchange 2024

Регистрациите стартират следващата седмица


EuroGrainExchange 2024
10-11 Април 2024 | БУКУРЕЩ

Ключови аспекти и новости за участието Ви на форума за зърнени и маслодайни култури в Букурещ през Април 2024:
Локация на събитието: първокласен конферентен център в сърцето на румънската столица. Влезте в светлината на прожекторите с предстоящия #EuroGrain2024 – изключителна възможност за срещи с лидери, иноватори и професионалисти от индустрията. Разберете повече за локацията и научете къде ще се проведе това уникално за Централна и Източна Европа събитие през април 2024 г.
 
Изберете своя щанд: Осигурете си място на #EuroGrain2024! Ние предлагаме достъпни пакети за изложбени щандове, които поставят Вашия бранд в центъра на вниманието. Представете своя бизнес, срещнете се с потенциални партньори и направете трайно впечатление на присъстващите на събитието. Разгледайте пакетите за изложители и видовете щандове.
 
Спонсорски пакети: Възможности за спонсорство: Максимизирайте видимостта си с нашите разнообразни пакети за спонсорство, съобразени с всеки бюджет. От Supreme, Premier и Exclusive пакети за реклама до Classic, нашите възможности за спонсорство гарантират, че вашият бранд ще получи заслуженото внимание. Имайте предвид, че някои от спонсорските нива включват безплатен изложбен щанд на EuroGrain 2024. Вижте пакетите за спонсорство.
 
Реклама за всеки бюджет: Разгърнете силата на ефективната реклама без да натоварвате бюджета си. Нашите достъпни опции за рекламиране са идеални за фирми от всякакъв размер, като Ви предлагат шанс да достигнете до таргетирана аудитория и да разширите присъствието си в агросектора. Изберете реклама в дигиталния каталог на събитието, рол-банер или видео реклама на LED дисплей. Научете повече Научете повече
 
Дискутирайте, търгувайте, печелете: Аудиторията на събитието е съставена от компании и професионалисти от различни сектори в агроиндустрията като фермери, търговци, експерти по логистика, преработватели, доставчици на торове, препарати и семена, специалисти по съхранение, финансисти и др. Позиционирайте бизнеса си на видимо място сред лидерите в агроиндустрията на предстоящото събитие EuroGrainExchange 2024 в Букурещ | 10-11 април 2024 г.
 
 
ОЧАКВАЙТЕ СТАРТА НА РЕГИСТРАЦИИТЕ ПРЕЗ СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА
 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.