1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. ПроКредит Банк със седем нови клона само за два месеца

ПроКредит Банк със седем нови клона само за два месеца

В рамките на месец април и май ПроКредит Банк затвърди позициите си в два нови града

 

Монтана и Пирдоп се присъединиха към клоновата мрежа на ПроКредит Банк, която само за два месеца нарасна с нови седем клона. През месец април банката откри нови клонове в Хасково (втори пореден клон), Варна, Бургас, Монтана и кв. "Красна поляна" в София. Клонът във Варна е пети подред, а в Бургас клоновете на ПроКредит Банк вече са три. За жителите на Русе финансовата институция отвори врати на своя втори клон на 3 май, а броени дни по-късно в Пирдоп заработи първият клон на банката.

Клоновете на ПроКредит Банк предлагат пълната гама от продукти и услуги с акцент върху отговорното банкиране - обслужване на малки и средни фирми, банкови преводи и разплащания за граждани, покупко-продажба на валута, бързи и достъпни кредити, разнообразни и доходни спестовни продукти, Телефонно банкиране, система за интернет банкиране ProB@nking, международна разплащателна система ProPay, банкови карти и др.

До края на 2007 година всички клонове на ПроКредит Банк в страната постепенно ще преминат към удължено работно време - от 8:30 до 19:30 часа всеки делничен ден, а в събота – от 10:00 до 16:00 часа. Банката въвежда удълженото работно време за удобство на своите клиенти. Те ще могат да ползват услугите на финансовата институция в най-удобното за тях време, а служителите на ПроКредит Банк ще работят още по-ефективно и гъвкаво. Решението бе взето след анализиране на нуждите на клиентите на банката – повечето малки и средни предприятия, които през 2006 г. често прибягваха до възможността да използват банкови услуги след 18:00 часа в делнични дни и в събота.

 

AGRO.BG

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.