1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Важно за всички потребители на Системата за електронни услуги

Важно за всички потребители на Системата за електронни услуги

Чрез нововъведението се повишава сигурността на потребителските профили

Държавен фонд „Земеделие“ (ДФЗ) въведе нова функционалност, посредством която всеки регистриран потребител на Системата за електронни услуги (СЕУ) е необходимо да потвърди достъпа до посочения в потребителския му профил e-mail адрес. Чрез нововъведението се повишава сигурността на потребителските профили и се осъществява по-висока защита на комуникация с потребителите на Системата. 

Процесът на потвърждаване на e-mail адрес се постига в няколко лесни стъпки. При вход в СЕУ, посредством въвеждане на правилно потребителско име и парола за достъп, Системата изпраща e-mail съобщение, съдържащо линк за потвърждение. Необходимо е потребителят да последва линка и да потвърди действието, след което e-mail адресът бива потвърден и потребителят може да продължи с работата си в Системата.

В услуга на потребителите ДФЗ публикува и видео указание в YouTube канала си, в което визуално се представят стъпките от процеса на потвърждаване на e-mail адрес.
Тази функционалност е част от редица нови функционалности, които ДФЗ разработва с цел оптимизиране и надграждане на СЕУ, предвид нейното нарастващо значение в процеса на подпомагане на земеделските производители.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.