1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Завърши обучението на служители от МЗХ по проект на ОПАК

Завърши обучението на служители от МЗХ по проект на ОПАК

Основните цели на проекта са свързани с укрепване на организационния и административен капацитет

Министерството на земеделието и храните завърши изпълнение на дейност 2 по проект „Повишаване на организационното съвършенство и ефективността на експерти и ръководители от МЗХ”. Проектът се реализира по Оперативна програма „Административен капацитет”, съфинансиран от ЕС чрез Европейския социален фонд, по приоритетна ос 2 „Управление на човешките ресурси”, подприоритет 2.2. „Компетентна и ефективна държавна администрация”, бюджетна линия BG051PO002/13/2.2-13.

Основните цели на проекта са свързани с укрепване на организационния и административен капацитет на експерти и ръководители от МЗХ, чрез повишаване на организационното съвършенство, личната и екипна ефективност.

В рамките на дейност 2 по проекта – „Повишаване на организационното съвършенство и квалификацията на служителите в МЗХ чрез осъществяване на обучения, предоставяни от Института по публична администрация” бяха обучени на 162 експерти и ръководители от различни дирекции на МЗХ. Обученията се провеждаха съобразно изразеното желание от дирекциите, избираеми за участие в дейностите по проекта, по план-график, предоставян от ИПА и съгласуван с екипа по управление на проекта.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.