1. Начало
  2. Новини
  3. Инвестиции
  4. МЗХ ще участва с информационен щанд по ПРСР на изложбата «Цветна Есен»

МЗХ ще участва с информационен щанд по ПРСР на изложбата «Цветна Есен»

Тя ще се проведе от 24 до 28 октомври 2012 г. в Международен панаир Пловдив

Министерство на земеделието и храните ще участва  с информационен щанд по Програмата за развитие на селските райони 2007-2013 г. на Специализираната изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари „Цветна Есен». Тя ще се проведе  от 24 до 28 октомври 2012 г. в  Международен панаир Пловдив.

Експерти  от МЗХ на място ще запознават посетителите с начините за инвестиции и финансиране по ПРСР. Те ще информират гражданите за новостите по мерките, засягащи различните сектори в земеделието и специално градинарството и отглеждането декоративна растителност, както и за предстоящия прием на заявления по мерките от Програмата.

Специализираната изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари предлага възможност на изложителите да покажат своите новости пред професионалисти и любители на градинарството.

Специализираната изложба «Цветна Есен» представя редки видове растения, саксийни, декоративни и цъфтящи цветя, храсти и разсади, както и  инструменти и аксесоари за тяхното отглеждане. Посетителите ще получат безплатни съвети как да се грижат за цветята, какъв посадъчен материал, семена или луковици да изберат, кои са подходящите почви  и  торове.

Заповядайте на щанда на МЗХ на Специализираната изложба «Цветна Есен» на Международен панаир Пловдив!    

 

 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.