1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Земеделската политика и финансирането й във фокуса на Бизнес-форум „Фермата“

Земеделската политика и финансирането й във фокуса на Бизнес-форум „Фермата“

На дискусията са поканени арендатори, земеделски кооперации, търговци на агротехника, торове, препарати за растителна защита и семена

Новият индикативен график по Програмата за развитие на селските райони и новата Обща селскостопанска политика ще бъдат сред основните акценти на осмото издание на бизнес-форум „Фермата“. Събитието се провежда днес, 8 декември от 13:30 часа в Колежа по мениджмънт, гр. Добрич. Бизнес-форумът за успешни практики в земеделието се организира от списание ENTERPRISE и е ежегодна инициатива вече трета поредна година.

Програмата включва представяне на добри земеделски практики от зърнопроизводители, а водещи финансови специалисти ще запознаят участниците с различните възможности за финансиране на бизнеса в региона.

Експерти от Министерството на земеделието ще дадат конкретни съвети по стартиралия вече  прием по подмярка 4.1. „Инвестиции в земеделски стопанства“ и  предстоящите приеми на подмерките за 2017 г. Експертна позиция по отношение на закона за земеделските кооперации и новостите в ПРСР 2014-2020 ще представи Явор Гечев - председател на Национален съюз на земеделските кооперации. Във форума ще участват още Костадин Костадинов - Зам. председател на Националната Асоциация на зърнопроизводителите /НАЗ/,  Таня Дъбнишка - Изпълнителен директор на Асоциация на земеделските производители в България /АЗПБ/.

Официални партньори на събитието са Българо-Американска Кредитна банка и Елтрак България, както и Асоциацията на земеделските производители в България, Националната Асоциация на зърнопроизводителите и Националния съюз на земеделските кооперации.

Програма на събитието...

Автор: Галина Недкова

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.