1. Начало
  2. Новини
  3. Наука и образование
  4. Приоритетите на Общата селскостопанска политика на ЕС и Програмата за развитие на селските райони 2007-2013 година

Приоритетите на Общата селскостопанска политика на ЕС и Програмата за развитие на селските райони 2007-2013 година

Информационен семинар

 

Семинарът-дискусия ще се проведе на 17 декември, сряда, от 11:00 часа в ПЛЕВЕН в залата на Военния клуб на ул. „Дойран” № 77. Неговата цел е да предостави информация за аграрната политика на ЕС, да насърчи дискусия по проблемите в сектора в България и да представи източниците на информация за ОСП, които да са в помощ на студентите, журналистите и всички, които проявяват задълбочен интерес.

Участието в семинара е безплатно. Няма ограничение в броя представители на всяка медия или университет. Информационният семинар е за журналисти и студенти от Северозападния район за планиране – областите Плевен, Враца, Ловеч, Габрово.

Пътните разходи от/до Плевен (автобус, влак, кола), както и обяд и кафе-паузи, се поемат от организаторите и се осребряват на място.

Потвържденията за участие по електронната поща или по телефона се приемат до 15 декември 2008 г.

Семинарът се провежда по проект „ОСП – двигател за развитието на българските селски райони”, който цели повишаване на информираността на земеделските стопани, медиите и широката общественост в България по отношение на основните елементи на ОСП и нейната специална роля и мерки за развитие на селските райони. Проектът се реализира от "Агенция СТРАТЕГМА" в партньорство с Европейския институт и се финансира от Европейската комисия /ЕК/.

Пълна информация вижте тук: http://www.europe.bg/htmls/page.php?id=18406&category=248

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.