1. Начало
  2. Новини
  3. Околна среда
  4. БДЗП ще има щанд на пролетния фестивал „Зелени дни”

БДЗП ще има щанд на пролетния фестивал „Зелени дни”

Той ще се проведе от 25 до 28 април 2013 г. пред Народния театър „Иван Вазов”

За четвърта поредна година в София се провежда пролетният фестивал на отговорния начин на живот „Зелени дни”. Той събира организации, които работят за устойчивото развитие и опазването на природата, бизнеси със свежи идеи и хиляди любопитни и вдъхновени гости. Тази година фестивалът ще се проведе от 25 до 28 април 2013 г. пред Народния театър „Иван Вазов”.

БДЗП ще има собствен щанд, където ще можете да се запознаете с дейността на организацията, да станете нейн член или да подновите членството си и така да получите уникален подарък – Определител за птици. Ще можете също да разгледате и закупите продукти с кауза – значки на птици, тениски, текстилни торбички, магнити, книги, хранилки, къщички за птици и много други.

На щанда на БДЗП ще бъдат организирани и забавни образователни ателиета „Дай крила на птиците” - изработване на птици от конци и пера, декупаж на силуети на птици и декорация на платнени торбички. Организатори на Зелените дни са Българска асоциация за алтернативен туризъм и спортно-туристическа агенция „Одисея-ин”, със специалната подкрепа на Столична община.

Вижте програмата и подробна информация тук...
 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.