1. Начало
  2. Новини
  3. Околна среда
  4. Зам.-министър Атанаска Николова ще участва в конференция по изменението на климата

Зам.-министър Атанаска Николова ще участва в конференция по изменението на климата

Това е заключително събитие по проект „Публична информираност за изменението на климата“ на Националния доверителен екофонд (НДЕФ)

Заместник-министърът на околната среда и водите Атанаска Николова ще участва в конференция на тема „Изменението на климата – от познание към поведение“. Тя е заключително събитие по проект „Публична информираност за изменението на климата“ на Националния доверителен екофонд (НДЕФ),  финансиран от Федералното министерство на околната среда, опазването на природата, строителството и ядрената безопасност на Федерална република Германия.

Конференцията ще  се проведе днес, 15 декември 2015 г. от 10:00 часа в зала „Арх. Йолов“ на хотел „Тримонциум“ в Пловдив. На нея ще се обсъдят подходите и моделите на бъдещи образователни програми за климата, насочени към деца и младежи. Участие ще вземат експерти от България и Германия по образователни програми за климатичните промени, неправителствени организации, представители на учебните заведения, участници в проекта, социолози, психолози, педагози, представители на министерствата на околната среда и водите и министерството на образованието.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.