1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Тази седмица в АГРОФОРУМ: МИГ Тервел-Крушари с амбиции за развитие на микропредприятията и земеделското производство в двете общини

Тази седмица в АГРОФОРУМ: МИГ Тервел-Крушари с амбиции за развитие на микропредприятията и земеделското производство в двете общини

И още: Как да увеличите производителността, като същевременно редуцирате разходите за гориво

Тази седмица АГРОФОРУМ стартира с представянето на стратегията на МИГ Тервел-Крушари, която предвижда инвестиции в развитието на микропредприятията и земеделското производство в двете добруджански общини. Ще ви срещнем с бъдещи бенефициенти с намерения за подаване на проекти, които ще подпомогнат бизнеса и откриването на нови работни места в региона.

И от Добруджа, отиваме в Горнотракийската низина, където ще ви срещнем със земеделски производители, намерили най-удачните решения при есенните култури за своите полета.

Тази седмица в предаването ще присъстваме на срещата между Питър Крисчънсън и неговите български колеги, която се състоя в Стара Загора. Той е президент на американска компания, която е мажоритарен собственик на Тайтън Машинъри България. От нашия репортаж ще разберете как у нас се прилага американският модел на мениджмънт и земеделие.

Нова концепция за отглеждане на царевица беше представена край Нова Загора на полетата на земеделския производител Диян Танев. Тази седмица в АГРОФОРУМ ще разберете как може да получите високи добиви от влаголюбивата култура независимо от климатичните условия.

Един от големите разходи в земеделското производство е за горивото, необходимо за агротехниката. Именно и затова стремежите на фермерите са да работят с икономични трактори, които да им пестят средства. Тази седмица в предаването ще ви разкажем как да увеличите производителността, като същевременно редуцирате разходите за гориво.

Видео анонс на националното ТВ предаване за селско стопанство"АГРОФОРУМ" за периода 28.07.-04.08.2012 г.

Вижте повече информация за предаването на www.agroforum.bg.

Програма на националното ТВ предаване за селско стопанство
"АГРОФОРУМ".

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.