1. Начало
  2. Новини
  3. Растителна защита
  4. Белхим Кроп Протекшън отпразнува 5 години в България

Белхим Кроп Протекшън отпразнува 5 години в България

Бляскаво тържество с впечатляваща програма и специален гост: Валя Балканска

Белгийската фирма Белхим Кроп Протекшън отпразнува 5 години в България с бляскаво събитие в столицата. Компанията зарадва гостите с впечатляваща програма и любопитни презентации.

"Белхим постигна много. Това се оценява не само от мен, но и от колегите в Белгия. За 5 години ние развихме компанията от абсолютна нула до компания с пазарен дял, където създаваме продукти еталони. Ние създадохме много сериозен екип от професионалисти, който е достатъчно амбициозен да се развива и да комуникира с клиентите", заяви търговският мениджър на компанията за България - Даниел Божанов

Продуктовата листа на Белхим Кроп Протекшън се разраства чрез постоянното въвеждане на нови разработки от ISK и други партньори. Компанията работи върху съвременни решения в съответствие с потребителските изисквания.

"В лицето на мениджърите на Белхим винаги съм намирал разбиране, коректност, добро отношение и професионализъм. Клиентите са доволни от продуктите  и това е най-важното", сподели опита си Николай Татаров - дистрибутор на препарати за растителна защита. 

По време на събитието беше представен и новият продукт на компанията Onyx - контактен хербицид за борба с широколистни плевели по време на вегетацията на царевицатa.

Белхим Кроп Протекшън тепърва ще увеличава продуктовата листа. През 2019-та ще бъдат включени няколко фунгицида при пшеница и хербицид за почвено приложение при слънчоглед срещу широколистни плевели.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.