1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Агроин ООД, Стара Загора – „Стремеж към по-добро“!

Агроин ООД, Стара Загора – „Стремеж към по-добро“!

Компанията разполага с 24-часов мобилен сервиз с висококвалифицирани технически специалисти

През последните години все по-голямо внимание се обръща на ефективното, разходоспестяващо земеделие. Модерните земеделци осъзнаха, че не е важно само да увеличават обработваемите площи, но трябва да ги обработват по най-ефективния начин, за да могат да бъдат конкурентоспособни и печеливши. Едно от най-важните условия за това е използването на качествена, сигурна и лесна за експлоатация техника. За да задоволи тези изискванията на клиентите, Агроин ООД, Стара Загора работи само с най-реномираните европейски производители на земеделска техника и инвентар като LEMKEN, STEYR, UNIGREEN, MATERMACC, JYMPA, DAL-BO, PASQUALI, MECMAR, RM, PNEUSEJ, CALDERONI, TUME, AGRIMIX, MATROT, EUROCLASS 21, STOLL, VENTURA и др.

Най-голямото признание за качеството на машините и инвентара, предлагани от Агроин, е това, че няма нито един недоволен клиент на фирмата в България, а клиентите, които веднъж са се доверили на професионализма и висококачествената техника, предлагана от компанията, предпочитат да продължат да работят с нас и в бъдеще.

За дългосрочното сътрудничество с клиентите допринасят гаранционната и сервизната осигуреност на техниката и преферeнциалните финансови условия, които се предлагат на редовните клиенти. На тяхно разположение е 24-часов мобилен сервиз с висококвалифицирани технически специалисти. По желание на клиента се осигурява въвеждане в експлоатация на машини и инвентар директно на полето на клиента, както и инструктиране и обучение на лицата, на които предстои да работят с иновативните машини от ново поколение. Гарантирана е пълна осигуреност с оригинални резервни части и консумативи за целия експлоатационен живот на машините.

Повече от десет години Агроин ООД Стара Загора се стреми да задоволява всички потребности и желания на модерния земеделец и затова нашето мото е „Стремеж към по-добро“!

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.