1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Фирма Kubota представи новите си модели трактори В50 с кабина

Фирма Kubota представи новите си модели трактори В50 с кабина

В2650 ROPS и B3350 HSDC са с мощност от 26.5 до 33.5 к.с.

Фирма Kubota представи новите си модели трактори В50 с кабина. В2650 ROPS и B3350 HSDC са с мощност от 26.5 до 33.5 к.с., като изходната мощност на ВОМ-а е съответно 19.5 к.с и 27 к.с. Земеделските машини от серията В50 са просторни и комфортно оборудвани. Двигателят отговаря на екологичните норми за изгорени емисии Tier 4.

„Кабината при новия модел В50 предоставя удобства и защита на оператора, без значение от атмосферните условия“, каза Пол Уилямс, старши продуктов мениджър в Kubota.

Кабината е с обли стъкла, което позволява повече пространство и по-голяма видимост на оператора. Максимално защитена от прах и с шумоизолация, тя е подходяща при по-дълга работа. За по-безопасно слизане и излизане е предвидено по-широко отваряне на вратите. Седалката предоставя отличен комфорт и намалява умората при работа.

Кабината е оборудвана с 12-волтов контакт. Лостовете за управление са в лявата и дясната конзола, а ключовете са централизирани близо до арматурното табло. Спирачните педали са от лявата страна на кормилната колона с цел повече пространство за краката от дясно и по-лесна работа на HST педала.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.