1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Тази седмица в АГРОФОРУМ: Реконструирана винарна откри в село Песнопой министърът на земеделието и храните проф. Димитър Греков

Тази седмица в АГРОФОРУМ: Реконструирана винарна откри в село Песнопой министърът на земеделието и храните проф. Димитър Греков

И още: На мащабен форум за журналисти в Парма бяха представени нови серии италиански трактори

През изминалата седмица пред МЗХ определено не беше скучно. Проблемите в агросектора и липсата на субсидиране за някои браншове станаха повод за серия протести.

Дали фермерите стават по-капризни спрямо техниката, която използват, или фирмите-производителки излизат всеки път с още по-иновативни и впечатляващи решения, но е факт, че земеделските машини стават все по-удобни и комфортни за работа. В това се убедиха гостите на полева демонстрация край Враца.

Една от най-икономически изгодните земеделски култури е рапицата. За да реализира своя максимален потенциал за добив, културата трябва да посрещне зимата в добро състояние. Затова не трябва да пропускаме есенното подхранване на посевите.

На мащабен форум за журналисти в Аудитория Паганини в Парма бяха представени нови серии италиански трактори, носители на множество иновации.

Реконструирана винарна откри в село Песнопой министърът на земеделието и храните проф. Димитър Греков. Събитието събра много чуждестранни гости и дългогодишни приятели на собственика Цветко Стоименов.

Видео анонс на националното ТВ предаване за селско стопанство"АГРОФОРУМ" за периода 19.10.-26.10.2013 г.

Програма на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ"

Вижте повече информация за предаването на www.agroforum.bg

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.