1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Защо Пламен Петров избра Dieci и Zetor

Защо Пламен Петров избра Dieci и Zetor

Коректност и взаимно доверие – водещи принципи в добро партньорство

„Защо работите с фирма Стойчеви“? „Те са коректни“ е отговорът на един от многото земеделски производители, решили да закупят техника от добричката компания. „След като фирмата обяви, че вече изкупува стара техника и заменя за нова, аз се възползвах от това. Сега извършвам основните земеделски операции на полето с товарача Agri Plus 40.7 PS EVO 2, както и с трактора Zetor Forterra 140 HSX. Обслужвам и животновъдната си ферма с тях“, обясни Пламен Петров от село Брегаре.

Agri Plus е телескопичен товарач с фиксирана стрела със специфично призвание за тежка и интензивна употреба. Той е оборудван с новаторска хидростатична трансмисия от второ поколение VS EVO2, която позволява на оператора винаги да намира възможно най-добро съотношение скорост/мощност при всякакви условия на работа, осигурявайки безпрепятствена гладкост и плавност на движение с милиметрична точност.

Която и от сериите телескопични товарачи да изберете, фирма Стойчеви предлага изключително улеснена и изгодна лизингова схема за закупуването им – 4-годишен период на изплащане, само 0,9% лихва без самоучастие. И най-големият бонус – машините са с 4-годишна гаранция.

Zetor Forterra безапелационно е лидер в ниския разход на гориво. Здрав и високопроизводителен, тракторът пасва за всякаква земеделска работа. Икономичните 16-клапанови двигатели са продукт на собствено проектиране и производство на Zetor. Конструкцията на двигателя е съобразена с конкретния модел, което е гаранция за дълъг живот, оптимална работа и нисък разход на гориво.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.