1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. ZETOR представя на световни изложения новия MAJOR HS, както и обновения FORTERRA HD

ZETOR представя на световни изложения новия MAJOR HS, както и обновения FORTERRA HD

Премиерите се състояха във Великобритания, Унгария, Украйна и САЩ

Голяма активност в началото на тази година за европейския бранд трактори ZETOR. Най-иновативните модели - новият MAJOR HS и обновената FORTERRA HD, са лансирани през първите два месеца на тази година във Великобритания, Украйна, Унгария, и също така изпитани в Кентъки, САЩ.

ZETOR стартира тур през новата година в Питърбъро, Великобритания - на най-голямото международно изложение в страната - LAMMA 2017. Във Великобритания MAJOR HS имаше своята световна премиера. Британските посетители можеха да видят и други модели от портфолиото на ZETOR, включително обновените варианти на FORTERRA и PROXIMA.
В края на януари ZETOR продължи пътуването си на изток - към Унгария. За 21-ви път ZETOR участва в изложението AGROmashEXPO. Така посетителите в Унгария са вторите, които видяха модела MAJOR HS. ZETOR се завърна в Източна Европа отново в края на февруари. Чрез своя украински дистрибутор Agro-Temp, ZETOR представя всички свои настоящи модели на Agro Animal Show в Киев.

Последната „спирка" за представяне на новите трактори ZETOR е National Farm Machinery Show в САЩ, което се провежда ежегодно в град Луисвил, Кентъки. Чрез своя филиал ZETOR NORTH AMERICA ZETOR представя всички трактори от обновената гама FORTERRA, включително ексклузивния трактор FORTERRA HD.

"Изложенията са най-добрата възможност за нас, за да достигнем възможно най-близо до клиентите и те да видят осъществени всички свои искания на пазара. Благодарение на нашите връзки и мрежата от местни дистрибутори, ние сме много успешни при достигането до широк кръг клиенти, които могат да се запознаят с марката ZETOR. Клиентите се интересуват и искат да научат повече за иновациите, които ние подготвяме за тях", заяви Робърт Тод, директор продажби и маркетинг в ZETOR TRACTORS.

Новият трактор MAJOR HS е разширение на настоящата гама модели, които бяха пуснати през 2013 г. Благодарение на своята гъвкавост, здравина и надеждност този трактор се превърна в един от най-популярните модели в портфолиото на ZETOR.

FORTERRA HD е най-големият модел от гамата FORTERRA с мощност от 127 до 147 к.с. Той е много здрав и стабилен, с окачена ос и многофункционален контролен панел. FORTERRA HD е оборудван с ефикасните ZETOR двигатели с 16 клапана, които са разработени и произведени, за да отговорят на стандартите за емисии STAGE IV (Tier IV).

За компанията ZETOR TRACTORS a.s.

Фирмата ZETOR TRACTORS a.s. произвежда тракторите ZETOR. От 2002 г. компанията е собственост на словашкия холдинг Slovak Company HTC A.Ş. Производствените помещения са базирани в Бърно-Лисен и в момента служителите на фирмата са над 700. Извън нея ZETOR е представена от седем дъщерни дружества във Великобритания, Франция, Германия, Полша, Северна Америка и Индия. Износът е в размер на 85% от общото производство. Отделно от Чешката република и Словакия, Полша, Литва, Ирландия, Германия, Великобритания, Франция, САЩ и България са сред традиционните пазари на марката.
През 2016 г. марката ZETOR чества своята 70-годишнина. По време на своето съществуване, тя е продала повече от 1.3 милиона трактора в 136 страни по света. За своите клиенти ZETOR предлага идеален баланс между качество и цена на своите продукти. Собственото производство и развойният център на компанията в Бърно осигуряват непрекъснати иновации на произвежданите трактори: те предлагат най-добрата комбинация от сила и мощ на двигателя, лесен и практичен дизайн и отлична ефективност на работа. Сегашното портфолио на марката ZETOR включва диапазон от четири модела трактори (MAJOR, PROXIMA, FOTERRA и CRYSTAL), който ще бъде разширен до шест модела.

Тракторите ZETOR се предлагат в България от фирма Стойчеви.

 

 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.